Korte update!
Ha allemaal, even een korte update.

Vanmorgen werd er op de deur geklopt door de manager, had ie Arno's backpack in z'n armen, yes! De rits van de flightbag hebben ze er op het vliegveld gewoon uitgetrokken, terwijl we nog wel zo'n mooi slot eraan hadden hangen die ze kunnen openmaken...Gelukkig zat alles er nog in! De telefoon... die doet het nu weer niet, het lijkt alsof de oplader het niet doet, en de batterij was al zwak dus dat wordt onze missie voor vandaag: zorgen voor een telefoon die het wel doet! We hebben hier in het hostel (voor de SF kenners: Mission Street), wireless internet, we hoeven hiervoor alleen de trap af want daar is de verbinding beter... Ik zit hier dus lekker in een grote stoel dit berichtje te typen. Weer lekker geslapen, we gaan zo de stad in (Japantown en Chinatown, nieuwe telefoon halen etc.). We hebben er weer zin in, het is echt te gek om hier te zijn!
Dit was de korte update, wel makkelijk zo even dat internet binnen handbereik, dit zal volgende week op Fiji wel anders zijn.
Groetjes!!
He!! Leuk om jullie eerste belevenissen nu al te lezen! Mooi dat jullie goed zijn aangekomen en dat de tas van Arno inmiddels ook gearriveerd is!
Ik ben afgelopen maandag begonnen met mijn stage op de Kinder- en Adolescentenkliniek; heftig, maar wel erg leuk en interessant. Vandaag mijn eerste werkdag op Rijndam en ook dat is goed bevallen. Het etentje met de Spieringshoekers dinsdag was ook gezellig, ik zag dat Luuk net foto's heeft toegestuurd, dus ik ga zo eens kijken....
Veel plezier verder nog daar en ik kijk uit naar jullie volgende verhaal!!
x Sabine
Fijn dat je rugzak weer terecht is, Arno. Ga je nog wel een ritje maken met de kabeltram? Toen Frank en ik een paar dagen in SF waren, hadden we een prachtige, zwarte trambegeleider, en bij elk gevaarlijk stukje galmde hij met zo'n zware gospelstem : Hold on, folks. Een belevenis.
Hey Arno en Daphne, goed dat de backpack weer terug is! Wel ongelovelijk hoe vaak dat toch nog voor komt eigenlijk :S Veel plezier verder en waar blijven die tweets nou hè :)
Good story guys! Keep the pics comin'!
Je moet die tas ook niet vol stoppen met wiet, logisch dat ze hem open trekken!
Hallo schatjes,
Gisteren in de bieb lekker alle verhalen gelezen...ik ben jaloers haha. Was dat broodje krab lekker? Vergeet niet om een receptenboekje te maken van alle lekkere dingen die jullie eten want als jullie terug zijn willen we dat natuurlijk ook wel eens proeven!(Als ik nog aan die heerlijke Thaise spiesjes denk...)Heel veel plezier weer en hier is alles goed. Vanavond Z&Z!
Liefs.
De eerste reacties gelezen en...al aardig wat meegemaakt zo joh.Nu jullie gaan er relax genoeg mee om zo te lezen??? Gelukkig alles weer terecht en heel veel meer goede ervaringen namens ons.Groetjes
Hoi Hoi,al een beetje uitgerust na de lange reis.
Gelukkig dat je tas weer terecht is,geniet er lekker van
groetjes
Hoi!!
Wij willen jullie ook een heeeele fijne vakantie toewensen!! Geniet er lekker van samen! A.s. donderdag gaan Frank en ik aan onze reis beginnen naar Australie. Dus wanneer zijn jullie in Adelaide/Sydney?? ;-) Ik (anita) heb je ook onze site toegestuurd. We zullen jullie iig via deze site blijven volgen!
Groetjes!
Arno waar blijft de foto met de ham, dat broodje ham telt niet!