Arno en Daphne op wereldreis 2009

Geen natte voeten in Fiji

Omdat in Fiji de noodtoestand is uitgeroepen i.v.m. overstromingen, gaan we hier dus niet heen. Zeker gezien de weerverwachting, het blijft daar voorlopig flink regenen, hebben we onze vlucht van morgen omgeboekt naar Auckland, Nieuw-Zeeland. We kregen gisteravond en vandaag diverse sms'jes met het bericht dat er problemen waren op Fiji, eerst dachten we dat het een grap was maar na een tijdje werd het toch serieus. We hebben daarom vanochtend gelijk Qantas opgebeld en na 45 minuten in de wacht te hebben gezeten was onze vlucht zo omgeboekt. We zijn niet de enigen die geen natte voeten willen krijgen daar. Fiji bewaren we maar voor onze Honey-Moon

Wink
. In plaats daarvan gaan we morgenavond eerst naar Los Angeles waar we 24h kunnen rondwandelen. Overmorgen (14e) vliegen we dan naar Auckland. Zo kunnen we 6 weken in Nieuw-Zeeland vertoeven, ook geen straf dus
Cool

Groetjes van ons en bedankt voor alle alerte smsers!

Evaa

Hee Daf & Arno!

Ik moest erg lachen om je krabbel! Ik ben blij dat jullie niet naar Fiji gaan.. Ik had trouwens weer een heel leuk verhaaltje over haaien aan de Australische kusten, dus kijk graag uit!!!! Hihi!

Dag lievers, tot spreeks!

Perry (ISM)

Hey wereldreizigers,
Leuk om even wat verhalen en foto's te lezen en te zien van jullie reis. Ben jaloers op alle belevenissen. Geniet er lekker van en laat je niet gek maken door wat water meer of minder. Wij hebben hier net twee weken hevige vorst en flinke ijspret achter de rug. Ja dat missen jullie dan weer he. Was toch al weer 12 jaar geleden dat we zo'n dikke ijslaag hebben gehad en duurt misschien wel weer 12 jaar. Kan daar SF of LA tegen op?? ;-) Moet mij zelf toch een beetje opbeuren dat wij hier ook unieke dingen mee maken ;-) ...

Tot slot voor nu: ik sluit mij aan bij Ivo; waar blijven de foto's met een ham??

Annemieke

heej Daphne en Arno

Superleuk om jullie verhalen te lezen! Jullie zijn nog maar een week weg, maar aan jullie hebben al heel wat beleefd!! En dan komt er nog een half jaar (- 1 week). Jammer dat Fiji er niet in zit, maar wel verstandig gezien het weer!! Als je in Nieuw-Zeeland bent, kijk even rond of je andere vrienden van mij tegenkomt ;) : www.langefrankenbaasb.nl voor een foto van hen! Hier is alles goed, geen bijzonderheden te melden!

Liefs, Annemieke

opa joop

hallo globetrotters .morgen goede reis naar de kiwis en de maoris .prachtige natuur dus veel te zien voor jullie .in gedachten reis ik mee .veel liefs .oma en opa .

tante Wil

wat leuk om jullie reis zo te volgen. Een rustige vlucht en een geweldig verblijf toegewenst in Nieuw Zeeland. Kus

JW

Lieve Arno en Daphne

Ik ben blij dat jullie niet naar Fiji gaan, bewaar dat maar voor later! Geniet vooral van de avonturen die jullie nog gaan beleven.
Groetjes uit een nat en guur Nederland.