Laatste bericht vanuit SF!
Zondag11 januari
Aangezien het weer hier in SF steeds mooier werd, besloten we deze dag lekker door te brengen in het Golden Gate Park. We hebben hiervoor de bus genomen want het was een behoorlijk stuk lopen! Naast Daphne kwam op een gegeven moment een echte ‘BIg Mama' te zitten die van die ‘mhm mhm'

Maandag 12 januari
Vandaag werden we dus opgeschrikt door het bericht van de overstromingen op Fiji. Eerst dachten we dat het een grap was (we wisten wel dat het regenseizoen was maar toch...) maar toen het volgende smsje binnenkwam zijn we op Internet gaan kijken en jawel. We hebben dus het ticket omgeboekt. Toen was onze ochtend al bijna om en hebben we onze was naar een Lavenderia gebracht waar we het voor ongeveer 8 euro hebben laten wassen/drogen/vouwen en strijken. Wat een luxe. In de tussentijd hebben we wat rondgewandeld bij Fisherman's Wharf en van de zon genoten. Tenslotte zijn we gaan eten bij Lillies, een echt jaren '50 Rock 'n Roll tentje. Heel leuk!
Dinsdag 13 januari
Vandaag gaan we naar LA! Net tas ingepakt en gedoucht, zo meteen gaan we nog even de stad in. Vanavond pikken we hier bij het hostel onze backpacks op en vliegen in 1 uurtje naar LA. Daar hebben we 1 nachtje geboekt in het Venice Beach Cotel, een hostel bij het strand dus. Het is er 30 graden nu dus we maken ons op voor een heerlijke zomerdag daar en wie weet zien we nog een celebrity... Dit was ons laatste bericht uit San Francisco

See you later guys!
Wat schrijven jullie toch leuk zeg! Je hebt gewoon zin om die blog een paar keer te lezen!
Ik kijk weer uit naar jullie volgende verslag!
Dikke kus van mij
Klinkt allemaal heel relax! Echt super leuk.
Goede vlucht naar LA, en vergeet jullie niet in te smeren ;)
Ik zal maar niet vertellen dat het hier al de hele middag regent..
Veel plezier!! x
Zozo... klinkt goed!! En wij maar hard ploeteren hier in Nederland, met dat heerlijke Nederlandse klimaat!
Heel leuk om jullie verhalen te lezen, dus: keep up the good work!
x Sabine
Wat een prachtig avonuur beleven jullie, zeg ! En wat nemen jullie de tijd met jullie reis met ons te delen, wat een bijzondere verhalen. ( als jullie zo blijven eten zijn jullie bij thuiskomst tonnetje rond ... ) Blijf genieten, ik blijf jullie volgen !
Hoi wereld reizigers.Alles gaat goed daar zo te lezen en op de de vele foto's te zien.Leuk jullie zo te kunnen volgen.Geen koude rillingen daar op Alcatraz en vooral bij de cellen...Goede keuze nu door te gaan naar Nieuw Zeeland.Blijf genieten en goede keuze's maken luitjes.Groeten maar weer
Ook in Vlaardingen, onder de jeneverrook van het pitoreske Schiedam, volgen wij jullie avonturen met grote belangstelling. Jammer dat jullie Fiji niet kunnen aandoen. Maar 6 weken Nieuw Zeeland lijkt wel een goed alternatief. Doe de Maori's de groeten van ons, koop vooral een All Blacks-rugbyshirt en wordt ook een beetje held. Groetjes.
O ja pittoresk is met twee t's. Corine had gelijk
Lieve Daf en Arno,
Ik zie uit naar jullie verhalen vanuit Nieuw-Zeeland. De stukjes zijn erg leuk om te lezen. Hoe is de vlucht gegaan? Deze keer wel de tas gewoon netjes op de band? Genietse daar!
Groet Elise