On the road
Maandag 2 maart
Vanmorgen hebben we ontbeten op King's Cross en zijn toen met de metro richting het vliegveld gegaan om onze campervan op te pikken. Eén halte voor het vliegveld zijn we uitgestapt en liepen we bijna direct tegen het kantoor van Britz/Maui/Backpacker aan. We waren wat eerder dan gepland maar werden direct geholpen. We kregen te horen dat we ons geen zorgen hoeven te maken als we er een deuk inrijden (niet dat we dat van plan zijn maar toch fijn om te weten) want we hebben alles afgekocht met ons ‘No Worries' pakket. En mochten we moeten remmen voor een beest, dan moeten we hem doodrijden, want uitwijken kan er voor zorgen dat de auto op z'n kop gaat... oké! Rond 13.00 konden we weg met onze ‘Voyager' en hij is leuk!! Het is een mooie, pittige auto met automaat. Heerlijk dat je niet hoeft na te denken over het schakelen met je linkerhand of het afslaan voor een stoplicht. Gewoon gas geven en gaan! Waar we wel even aan moesten wennen was het ruitenwissen met links en richting aangeven met rechts. Dit had tot gevolg dat we een paar keer met hard gelach van baan zijn verwisseld terwijl de ruitenwissers wild heen en weer zwiepten voor de ramen

Dinsdag 3 maart
We hebben heerlijk geslapen! Het was doodstil en pikkedonker, dus we hebben lekker alle gordijnen dichtgetrokken zodat we geen enge dingen zouden zien buiten

Nou, jullie zijn alvast weer op de hoogte van onze eerste belevenissen met onze campervan. Morgen zijn we weer ´on the road´ richting Canberra!
Groetjes en No Worries!
Hey Daf en Arno! Wauw, ik lees iedere keer met veel plezier jullie verhalen. Ik ben wel jaloers hoor! ;) Leuk dat jullie nu in Australie zijn, haalt veel herinneringen bij me naar boven! Geniet er maar lekker van! Liefs Yv
Heb weer eens even de tijd genomen om een episode mee te pikken. Klinkt als een eindeloze vakantie. Veel plezier daar! En Arno die hamburgers bakt, dat doet me aan iemand denken.......
Ziet er lekker relaxed uit zo'n campervan! Lekker je eigen gangetje gaan, je eigen voorraadje eten in de buurt, eigen keukentje.... ideaal lijkt mij!
Veel plezier!!
x Sab
Hallo Daphne en Arno,
Het is weer donderdag, dus net jullie verslag van 2 weken gelezen. Vorige week was jullie site niet toegankelijk. Jullie hebben weer heel wat beleefd, super hoor. Jullie maken mij met jullie verhalen heel enthousiast. Als ik over een paar jaar gestopt ben met werken lijkt het mij ook geweldig om zoiets te doen.
Veel plezier nog met jullie reis.
Groetjes, Jopie
Wij houden het wel bij Le Palis en France!!! We rusten even uit hier,niet te vergelijken met wat jullie doen daar.Maar wij zijn dan ook al bijna bejaard!!
Hoi Arno en Daphne,
Even een berichtje uit Canada.
We vinden het enorm leuk om zo met jullie mee te reizen, en enorm knap van jullie om dit zo vol te houden, wat een belevenissen!!
Alles prima met de familie, weet niet of je al weet dat Ber en Lizzie een nieuwe dochter hebben. Alles goed daar, verder geen nieuws, dus groetjes en veel liefs,
Peet en Nel
Hoi,hoi,ja ja Arno we lezen wel hoor maar reageren déze keer dus ook.!!, Het ziet er werkelijk fantastisch uit allemaal.Leuk om jullie zo te zien genieten van alles daar,veel plezier nog verder, liefs van je peettante!